Kino4ua.com
R

Серена

Рік:
Ор. назва:
Serena
Країна:
США, Франція, Чехія
Режисер:
Сюзанна Бір
Тривалість:
01:50:08
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубляж
На жаль, статистика говорить про те, що життя сліпучих красунь далеко не завжди також красиве і прекрасне. Доля дарує їм прекрасний, і в той же час, дуже важкий подарунок, нести по життю який, не втративши честі та гідності, вкрай нелегко. Шикарна жінка, у фільмі «Серена», виходить заміж за дуже процвітаючого Джорджа Пембертона. Ціла династія Пембертонів править лісозаготівельною галуззю промисловості. Цим займається і щаслива пара молодят. Красива пара просто захоплює оточуючих і родичів. Дивлячись на їх ніжні відносини, мимоволі віриш в існування ідеальних пар, які ніколи не тільки не сваряться, але навіть не дозволяють подивитися один на одного без томної ніжності в очах. Картина «Серена» являє собою драматичний факт життя про те, що навіть найбільш закоханих одне в одного людей можуть розлучити ревнощі, недовіра і дорікання минулим. Картина пройнята найглибшими психологічними моментами. Події, які розвиваються в житті люблячої пари, дуже боляче спостерігати. Прекрасна гра акторів і чудова постановка змушує глядача не тільки спостерігати, а й переживати за героїв. ©Kino4ua Серена 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?