Kino4ua.com
PG-13

Великі очі

Рік:
Ор. назва:
Big Eyes
Країна:
США, Канада
Режисер:
Тім Бартон
Тривалість:
01:45:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія кінокартини «Великі очі» відбувається в 50-і роки. Саме в цей час художник Уолтер Кін, якого ніхто не знав, вразив публіку своїми незвичайними картинами. На полотнах чоловік зображував дітей з великими очима, тим самим придумав поп-арт. Унікальні картини викликали серед людей справжній ажіотаж. Зображення дітей були всюди, а картини висіли в кожному будинку. Уолтер став справжньою знаменитістю, але його дружина Маргарет заявила про те, що вона є автором полотен. Після цієї заяви стали відкриватися подробиці сімейного життя художника. Люди чекали правди, хто ж є генієм, який написав картини. ©Kino4ua Великі очі 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?