Kino4ua.com
PG-13

Ігри чемпіонів / Жертвуючи пішаком

Рік:
Ор. назва:
Pawn Sacrifice
Країна:
США
Режисер:
Едвард Цвік
Тривалість:
01:55:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм розповідає про життя видатного американського гросмейстера і не менш відомого скандаліста Роберта Джеймса «Боббі» Фішера, який зіграв в розпал холодної війни найважливіший матч проти Бориса Спаського, неперевершеного на той момент радянського шахіста, за звання чемпіона світу.
Маленький Роберт, дізнавшись про шахи в шість років, до того перейнявся цією грою, що у вісім років впевнено в них грав, демонструючи унікальні для такого віку здатності. Стурбована мати, розуміючи, що син все далі віддаляється від однолітків, не маючи з ними спільних інтересів, нічого не могла з ним вдіяти, адже навіть якщо відібрати фігурки, хлопчик продовжував грати в своїй уяві, думаючи про всіляких комбінаціях і вдень, і вночі. Уже в чотирнадцять років геніальний хлопець стає наймолодшим за всю історію чемпіонів США, а в п'ятнадцять років феноменальний дар дозволяє Фішеру встановити новий рекорд в історії шахових ігор - отримати звання наймолодшого гросмейстера.
Але з юних років вундеркінд привертав увагу громадськості не тільки чудовою грою. Ще зі школи, будучи надмірно егоїстичним дитиною, Боббі здійснював неординарні вчинки і дозволяв собі зухвалі висловлювання, які часто приводили до скандалу. Згодом скандальна дитина виросла самозакоханим генієм, піднесеним себе над іншим, який демонстративно вимагає надмірних привілеїв. У той же час Фішер, який вважав себе великим шахістом, при цьому страшно боявся поразок, став все частіше піддаватися нападам параної і психозу. Не маючи рівних у себе на батьківщині, одержимий пристрасною мрією стати кращим шахістом на планеті, геніальний безумець кидає виклик найсильнішому радянському гросмейстеру Борису Спаському. ©Kino4ua Ігри чемпіонів / Жертвуючи пішаком 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?