Kino4ua.com
PG-13

Брудні танці

Рік:
Ор. назва:
Dirty Dancing
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Уейн Блер
Тривалість:
02:10:42
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Романтична мелодраматична музична кінострічка оповідає вже знайому глядачеві історію кохання викладача танців і його юної учениці. Центральний персонаж кінокартини - сімнадцятирічна дівчина на ім'я Френсіс - яка все ще переживає хворобливе розлучення своїх батьків, незважаючи на те, що ця прикра подія відбулася багато років тому. Мрійлива красуня з іменитої багатої сім'ї, яку близькі називають ніяк інакше, ніж Бейбі, що означає «дитинко», прийняла рішення залишитися з матір'ю в ромі, де вона звикла жити з дитинства. Дівчинка ось уже кілька років не бачила рідного батька. Вона не приховує, що час від часу сумує за татові, а коли одного разу він зробив їй пропозицію відвідати його під час літніх канікул - погодилася, не роздумуючи. Чоловік вже тривалий час живе зовсім іншим життям, влаштувавшись в шикарному особняку в одному з найбільш фешенебельних курортів країни. Френсіс з радістю прийняла спокусливе запрошення від блудного тата, маючи намір провести там весь вільний від навчання літній час. Щоб дівчині не було нудно в незнайомому місці, татові довелося трохи поклопотатися і організувати дочці повноцінну розважальну програму. Їй необхідно допомогти влаштувати серію заходів в місті - масштабний видовищний івент, де будуть представлені пісенні і танцювальні номери та конкурси. В готелі дівчина познайомиться з чарівним спокусником - молодим хлопцем на ім'я Джонні. Він - справжній красень, який пристрасно любить життя, жінок і танці. Професійний Денсер створює і виконує захоплюючи номера на танцполі, а також навчає всіх бажаючих новачків мистецтву танцю. Спершу Френсіс не сподобався «гуру», він здався їй негідником і казанова, але дуже скоро в процесі навчання вона розуміє, що перше враження було помилковим. Герой знайомить її з миром «брудних танців» з його палючими рухами поза всякими правилами. Нестримна енергія, еротичні ритми і пристрасть стають її любов'ю на все життя. Не знаходячи іншого виходу через переповнюючи через край почуття, наставник і учениця переступають тонку грань між партнерством в танці і реальним життям ... ©Kino4ua Брудні танці 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?