Kino4ua.com
NC-17

Хто я

Рік:
Ор. назва:
Who Am I - Kein System ist sicher
Країна:
Німеччина
Режисер:
Баран бо Одар
Тривалість:
01:41:47
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Бенджамін завжди вів звичайне і дуже непримітне життя. Він така людина, яких інші люди звикли називати «сірою мишкою». Його просто ніхто не помічає, і він нікому не потрібен. Але доля кожному дає шанс, щоб змінити своє життя на краще. Ось і Бенджамін дочекався свого часу. Хлопець зустрічає харизматичного Макса і після цього знайомства все життя героя змінюється кардинальним чином. Ці хлопці абсолютно різні, як зовні, так і з внутрішньої сторони, але все ж має бути хоч щось, що змогло об'єднати цих людей. Такою ланкою став спільний інтерес до комп'ютерних зломів. Бенджамін також знайомиться з приятелями Макса - параноїдальним Полом і імпульсивним і поривчастим Стівеном. Всі разом вони організовують підривну групу під назвою «Глина», яка займається хакерством. Спільними зусиллями хлопцям вдається створити щось унікальне, що вражає весь світ.
Цих хакерів неможливо не помітити. Надзвичайно швидкими темпами «Глина» вражає всіх навколо своєю нахабністю і напором. Тепер для всіх вони стають головною розвагою для цілого покоління. Бенджамін вперше відчуває себе потрібним, адже він частина чогось особливого, він учасник команди. І тут не обходиться без уваги дівчини - чарівна Марі звертає свою увагу на хлопця. Але якщо спочатку їх діяльність приносила задоволення, то дуже скоро все це переросло в щось більш серйозне. Тепер на їх групу відкрито полювання Федеральним відомством кримінальної поліції і Європолу. І якщо раніше Бенджамін був просто ніким, то тепер він отримує статус самого розшукуваного хакера в усьому світі. За його упіймання береться слідчий на ім'я Ханне Ліндберг, який є агентом у справах кіберзлочинності. Що ж тепер робити Бенджаміну, який не думав про подібні наслідки? ©Kino4ua Хто я 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?