Kino4ua.com
PG

Александер і жахливий, безрадісний, лажовий день

Рік:
Ор. назва:
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
Країна:
США
Режисер:
Міґель Артета
Тривалість:
01:21:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кумедний фільм про пригоди хлопчика напередодні його одинадцятого Дня народження. Герою доведеться пережити день, який по праву може називатися самим невдалим днем в житті.
Ранок Олександра починається з неприємної події: прокинувшись, хлопчик знаходить жувальну гумку, що заплуталася у волоссі, а спроба встати з ліжка обертається падінням. Герой спотикається об усе, що залишив ввечері не на своєму місці, та й звичайний похід у ванну кімнату закінчується тим, що його улюблений светр виявляється до ниточки промоклим. Хлопчик біжить до батьків, щоб розповісти про неприємності і запитати поради, але не знаходить належної участі з їхнього боку, кожен займається вирішенням тільки своїх дорослих проблем. Тоді Олександр загадує найпотаємніши бажання: щоб його сім'я пережила такий же жахливий день, як у нього. Бажання виповнюється миттєво, але від цього Олександру не стає легше, а перед родиною Брандо тепер стоїть непросте завдання - об'єднати зусилля і змінити хід подій. ©Kino4ua Александер і жахливий, безрадісний, лажовий день 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?