Kino4ua.com
G

Канікули маленького Ніколя

Рік:
Ор. назва:
Les vacances du petit Nicolas
Країна:
Франція
Режисер:
Лоран Тірар
Тривалість:
01:37:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ми з вами продовжуємо занурюватися в море пригод разом з веселим та сміливим хлопчиком. Фільм «Канікули маленького Ніколя» це пряме продовження попередньої частини кінокартини. Перед нами вже звичний герой, який до цих пір не став спокійною дитиною. Зараз він приїхав зі своїми батьками на один з морських курортів, адже за спиною залишився шкільний рік і тепер в найближчі три місяці суцільний відпочинок. Ось тільки відпочивати буде лише хлопчик, адже його постійна відсутність турбує батька і матір, які місця собі не знаходять. Ну а поки батьки хвилюються, їх дитя носиться по пляжу, загоряє, купається і знайомиться з новими друзями. Тут же хлопчина зустрічає красуню Ізабеллу. Дівчинка дуже сильно йому сподобалася, але її сумні очі не дають хлопчиськові спокою. Не в силах зупинити свою фантазію, він представляє як її мама і тато хочуть видати дочку заміж за нелюба і тут з'являється юний фантазер і рятує свою знайому. Відмінна сімейна комедія, яку можна дивитися без будь-яких вікових обмежень. ©Kino4ua Канікули маленького Ніколя 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?