Kino4ua.com
PG

Мослі

Рік:
Ор. назва:
Mosley
Країна:
Нова Зеландія, Китай
Категорія:
Режисер:
Кірбі Аткінс
Тривалість:
01:36:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (Украинский)
Добрий і барвистий мультфільм знайомить глядачів з дивовижними і добродушними тваринами, які не тільки мають розум, але і здатні розмовляти з людьми. Чотириногі тварини віддалено нагадують коней, в чомусь повторюючи їх долю, незважаючи на свої інтелектуальні здібності ... За минулі століття спільного існування все склалося таким чином, що торіфанти стали для людей рабами - істотами, здатними виконувати важку фізичну працю. Уже багато поколінь цих кумедних істот народилося і виросло в неволі, тому зараз про вільне життя вони пам'ятають лише за легендами. Одна з них свідчить, що в світі існує загублена земля Кінсарет - мала батьківщина торіфантів, де вони можуть знайти можливість існувати абсолютно вільно, не виконуючи нічиї накази. Історії про Кінсарет малюк Мослі любить слухати найбільше. Втомившись постійно мріяти про свободу, головний герой мультфільму «Таємна сила Мослі» вирішує перейти від постійних роздумів до активних дій. Він збирається влаштувати втечу з створеного людьми загону, щоб відправитися на пошуки Кінсарета. Якщо йому вдасться знайти міфічну землю, то він стане героєм свого народу! Втім, Мослі тягне не слава, а думки про бажану свободу для своєї сім'ї ... Чи вдасться відважній дитині досягти заповітної мети? ©Kino4ua Мослі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віра
    17 січня 2021 19:02
    + +1 -
    Мультфільм, так на трієчку, має багато недосказаного. Задумка цікава, проте предісторія не розкрита, легенда розмита, за що були пррокляті, так і не зрозуміла. Протягом всього мультфільму Мослі ведуть світлячки, та що це, звідки взялися, яка їхня роль - не сказано. Причино насліднові зв'язки не завжди логічні. Кінецівка взагалі розчарувала, якщо протягом всього мультфільму піднімалися питання рабства свого виду, і в результаті Мослі забирає свою родину і рушає в напрямку лісу.  Причино насліднові зв'язки не завжди логічні. Таке confused