Kino4ua.com
PG

Буч Кессиді та Санденс Кід

Рік:
Ор. назва:
Butch Cassidy and the Sundance Kid
Країна:
США
Режисер:
Джордж Рой Гілл
Тривалість:
01:50:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
В основу сюжету кінокартини лягла історія реальних персонажів. Два друга і напарника були відомими бандитами, слава про яких розлетілася по всьому Дикому заходу. Банки і товарні поїзди, ось що цікавило учасників банди «Дірка в стіні» Буча та Сенденса. Після чергової справи, «мозок банди» Буч, вирішує, що пограбування банків стає все більш небезпечним промислом. Інша справа вантажні поїзди, у яких немає охорони, і тому вони є легкою здобиччю для грабіжників. Як і припускали друзі, перше пограбування проходить як по нотах, місцевий шериф не може організувати погоню. Але поліція не так проста, в наступний раз вона буде вже готова ... ©Kino4ua Буч Кессиді та Санденс Кід 1969 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?