Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Довге падіння

Рік:
Ор. назва:
A Long Way Down
Країна:
Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Паскаль Шомель
Тривалість:
01:35:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У центрі сюжету комедійної драми «Довге падіння» четверо незнайомців, долі яких перетинаються на даху будинку, коли ті збираються покінчити життя самогубством.
Весь Лондон перебуває в передчутті святкування Нового Року. А ось колишньому успішному ведучому Мартіну Шарпу зовсім не до цього. Через секс-скандалу його кар'єра повністю завалилася, і тепер він піднявся на дах Топперс, щоб вкоротити собі життя. У цей самий момент до нього приєднується жінка на ім'я Морін, яка так само вирішила звести рахунки з життям. Незабаром цю компанію самогубців поповнює музикант невдаха Джей Джей, і розпещена дочка впливового політика, серце якої розбите через нерозділене кохання. Трохи поспілкувавшись між собою, четвірка вирішує відкласти самогубства до Дня Святого Валентина. З цього моменту вони проводять весь час разом, і це змушує їх переглянути свої погляди на життя ... ©Kino4ua Довге падіння 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?