Kino4ua.com
R

Муха

Рік:
Ор. назва:
The Fly
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Девід Кроненберґ
Тривалість:
01:35:38
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Найпопулярніша робота Девіда Кроненберга - фільм "Муха" (The Fly) відзначений американськими критиками в ряду кращих фільмів 80-х років. Цей фантастичний трилер розповідає про геніального вченого, який займається проблемами телепортації. Трохи ексцентричний чоловік Сет Брандл хоче навчити людей переміщуватися, тим більше що неживі предмети він уже навчився переміщувати. Потім у нього виходить досвід з мавпою і, як справжній учений, він вирішує особисто взяти участь в складному експерименті. Однак в його плани втручається звичайна муха - вона влітає в стерильну камеру, де знаходиться Сет і у нього починають відбуватися зміни організму на молекулярно-генетичному рівні. Важко уявити собі гібрид людини і мухи, тим більше, якщо це твій коханий чоловік. Протягом картини, наповненою вражаючими ефектами, дівчина Сета Вероніка змушена боротися з подвійним почуттям: пам'яттю про кохання і не менш сильним відчуттям небезпеки, яка чекає її, якщо вона залишиться поруч з ученим, спостерігаючи за його мутацією. ©Kino4ua Муха 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.

Радимо подивитися:

Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?