Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Роман з каменем

Рік:
Ор. назва:
Romancing the Stone
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:45:46
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Будучи відомою письменницею-романісткою, Джоан Уайлдер ділиться своїми перемогами з котом. Вона ніяк не може влаштувати особисте життя і часто мріє біля каміна про такого ж чоловіка, як герой її книг. Сильний і сміливий, він вмить підкорив б її серце і назавжди позбавив від самотності. У кінокартині «Роман з каменем» Джоан отримує дивне послання - карту скарбів, - відправником якого значиться недавно загиблий чоловік її сестри Елейн. Це стає лише першою ланкою в загадковому ланцюжку подій: вже незабаром письменниці дзвонить сама її сестра, яка благає Джоан якомога швидше летіти в Колумбію. Там, в Картахені, контрабандисти тримають Елейн в заручниках, і відпустять вони її лише за однієї умови - якщо отримають карту. Джоан негайно поспішає на допомогу сестрі, але типовій міський жительці не так-то просто вижити в диких колумбійських джунглях. Особливо в тому випадку, коли за нею ведеться полювання - полковник Соло, винний у загибелі чоловіка Елейн, готовий піти на все, щоб карта виявилася в його руках. Все б закінчилася вельми плачевно, якби не з'явився на шляху Джоан бравий незнайомець-американець, який врятував її життя. Його ім'я - Джек Ті Колтон, і він знаходиться в Колумбії у справах, що стосуються його бізнесу - експорту птахів. Погодившись трохи заробити, Джек доставляє письменницю до Картахени, попутно справляючись з армією місцевих жителів під проводом Соло, котра переслідувала їх. Джоан і її супутник відправляються назустріч пригодам, і незабаром закохуються один в одного. Чи вдасться їм визволити з небезпеки Елейн, зберігши свої почуття? ©Kino4ua Роман з каменем 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кетрін
    Кетрін
    7 серпня 2022 23:14
    + +2 -
    Цікавий фільм: динамічний сюжет, пригоди, романтика та приємні актори.