Kino4ua.com
PG

Ксанаду

Рік:
Ор. назва:
Xanadu
Країна:
США
Режисер:
Роберт Грінуолд
Тривалість:
01:36:16
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У цьому фільмі мова піде про на перший погляд звичайному, нічим не примітному фермера Еде Гине. Але не все так просто, одним з інтересів Гина є, ні що ченця, як гробокопаніе, варто згадати ще, засушені голови, небіжчиків, а так, же справжні вбивства. Найчастіше його жертвами стають жінки, за допомогою ножа і анатомічного атласу він з легкістю виробляє предмети побуту. Наприклад, у нього є гаряче улюблений їм костюм з людської шкіри, що надягає їм тільки в повний місяць. Так само Едді не проти приготувати зі своїх жертв відмінний обід ... ©Kino4ua Ксанаду 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?