Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Шоу Шермана і містера Пібоді (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Mr. Peabody and Sherman Show
Країна:
США
Режисер:
Майк Белл, Грег Міллер, Джон Санфорд
Тривалість:
00:22:01
Переклад:
Українська мова QTV | Багатоголосий закадровий
Містер Пібоді - герой мультфільму «Шоу містера Пібоді і Шермана» - найвідоміший і геніальний пес в цілому світі, який ріс в притулку для сиріт. Саме це місце стало для нього відправною точкою і зробило його дивним і неймовірно розумним істотою. Згодом у нього з'явився власний шикарний будинок, популярність і навіть прийомний син, яким був хлопчик на ім'я Шерман. Він намагався стати хорошим батьком і не шкодував для нього ні часу, ні власних винаходів, кожен день придумуючи щось грандіозне і незвичайне.

Одного разу його голову відвідала чудова ідея про створення власного шоу, прототипом якого він вибрав колись популярну в усьому світі телевізійну програму під назвою Шоу Роккі і Буллвінкля. Для цього він відкрив на території власного пентхауса, розташованого на Манхеттені, невелику студію, в яку вони запрошували особливих гостей. За допомогою свого винаходу машини часу він став привозити відомих у всьому світі історичних особистостей. Тому телеглядачі могли на власні очі побачити таких знаменитостей, як німецький композитор Людвіг Бетховен, американський президент Джордж Вашингтон, французький полководець Наполеон Бонапарт і багатьох інших персонажів. А Містер Пібоді і його син Шерман задавали їм каверзні питання, що стосуються їх діяльності в особистому житті. ©Kino4ua Шоу Шермана і містера Пібоді (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    3 червня 2021 16:14
    + +1 -
    Я сподіваюся що будуть нові серії мультсеріалу Шоу Шермана та Містера Пібоді з 1 вересня 2021 року на каналі QTV замість ОЦЕ так само пригоди Рокі, Бульвінкля та друзів а також пригоди маленького лева Алекса, зебри Марті, жирафа Мелмана та бегемотки Глорії в мультсеріалі Мадагаскар трохи дикої природи та мультсеріал Панда кунг-фу Лапи Долі і ще Еволюція Черепашок Ніндзя 2018.