Kino4ua.com
R

Прогулянка серед могил

Рік:
Ор. назва:
A Walk Among the Tombstones
Країна:
США
Режисер:
Скотт Френк
Тривалість:
01:54:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія про колишнього поліцейського Меттью Скаддера, якому після тривалої роботи в поліції Нью-Йорка довелося знову взятися за справу. Колишній поліцейський мало не став п'яницею, проте його життя повернулося у звичне русло, коли до нього звернувся за допомогою наркоторговець, у якого була вкрадена і жорстоко вбита дружина. Метью після тривалих умовлянь погодився на допомогу мафіозі і його братові в пошуку винних. Однак в процесі пошуку детектив розкриває безліч нових обставин в житті злочинного світу міста. Спільно з товаришами-наркоторговцями Мету випадає можливість полювання на викрадачів. Розкриваючи нові обставини, він дізнається про нові жертви, що змушує досвідченого слідчого діяти все впевненіше і сміливіше. Серед нових товаришів Метью виявляються самі різні люди: від 17-річного художника до бомжів. У щирому прагненні зупинити вбивства, смерті і муки людей герою доводиться долати все нові труднощі і вникати в явища, які навіть таку сильну людину, як Метт можуть повалити в розпач. ©Kino4ua Прогулянка серед могил 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?