Kino4ua.com
PG

Поліцейська академія 7

Рік:
Ор. назва:
Police Academy 7: Mission to Moscow
Країна:
США
Режисер:
Алан Меттер
Тривалість:
01:22:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Lazer Video
Дії фільму розгортаються в пострадянській Москві, де безчинствує велика кількість злочинців. Міліціонери всіляко намагаються боротися із збільшеною злочинністю, але сил у них явно не вистачає. Стосовно дій Еріка Лассарда і його бравих кадетів чув весь світ. Московське керівництво відправляє лист з проханням про допомогу зарубіжним колегам. Головні герої кінострічки «Поліцейська академія 7: Місія в Москві», не замислюючись, відправляються на підмогу. Їх основною метою стане піймання самого витонченого злочинця, який створив гру під назвою «The Game». Вийшла вона зовсім недавно, але вже набрала більшу популярність і приносить непоганий прибуток своєму творцеві. Ідея про її створення прийшла в голову Костянтину Каналії, а здійснити задум йому допоміг знайомий програміст, що відрізняється геніальним розумом. Однак мета нової гри була зовсім іншою. Завдяки їй найнебезпечніший злочинець міг проникнути в будь-який комп'ютер і дізнатися всю саму засекречену інформацію. Це означало тільки одне - капітал багатьох підприємств виявився під загрозою. Американським поліцейським на чолі з Лассардом належить познайомитися з російською реальністю, до якої вони явно не були готові. Зворотного шляху вже немає, і героям доведеться звикнути до всіх труднощів. Тепер саме від закордонних поліцейських залежить затримання найнебезпечнішої людини Росії. ©Kino4ua Поліцейська академія 7 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?