Kino4ua.com
PG

Поліцейська академія 6

Рік:
Ор. назва:
Police Academy 6
Країна:
США
Режисер:
Пітер Бонерз
Тривалість:
01:23:56
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус Видео
Багато поліцейських вийшло на вулиці міста після закінчення поліцейської академії. Всі вони дуже відрізняються один від одного і при інших обставинах навряд чи змогли б опинитися в поліції, якби ректор Лассард не приймав в академію всіх бажаючих пройти навчання. Багато з колишніх студентів уже стали відмінними служителями закону і не раз довели на практиці свій професіоналізм. У місті стався черговий спалах злочинності. Велике угруповання бандитів глибоко налякав всіх жителів міста. Нове угруповання, яке жителі знають, як «Банда Вілсона», здійснює напади на банки і магазини, здійснюючи зухвалі пограбування. Лейтенант Харріс вже давно має намір підсидіти ректора Лассарда. Однак всім поліцейським доводиться об'єднати свої зусилля, щоб здолати злочинців будь-яким способом і зупинити злочинність згідно з завданнями операції «Операція Хаос». У розслідуванні бере участь племінник Лассарда. Але коли з'ясовується, що у бандитів є своя людина в академії, то завдання ускладнюється. ©Kino4ua Поліцейська академія 6 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?