Kino4ua.com
PG

Поліцейська академія 3

Рік:
Ор. назва:
Police Academy 3
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джеррі Періс
Тривалість:
01:23:45
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус Видео
Губернатор штату, виступаючи з промовою на черговому випуску поліцейських-новачків, прямим текстом говорить, що фінансування однієї з поліцейських академій буде припинено через брак коштів, а значить, одну з них доведеться закрити. Старий знайомий по попереднім фільмам, комендант Лассард, в жаху, адже в боротьбі за виживання його конкурент і глава альтернативної академії Маузер разом зі своїм підручним Проктором не гребують брудними методами. Щоб врятувати ситуацію, терміново потрібна перепідготовка старих і нових курсантів - це те, що потрібно. Для цього Лассард запрошує до свого закладу в якості інструкторів колишніх випускників: Махоуни, Хукса, Теклберрі, Деббі Каллахана та інших. Схвильовані поліцейські готові допомогти, для чого навіть звільняються зі служби. Але і Маузер не дрімає: на його стороні перебіжчики, також закінчили академію Лассарда, Бленкс і Коупленд. В першу поліцейську академію повним ходом йде набір нових курсантів, які виявляються не меншими недотепами, ніж їхні старші товариші. Так підступні поплічники Маузера спеціально відправляють їх завчасно патрулювати місто самостійно, що призводить до серйозної автомобільної аварії. Попереду відбіркові змагання учнів обох академій, на яких підступний ворог Лассарда приготував чимало сюрпризів. Але і його суперники не ликом шиті ... ©Kino4ua Поліцейська академія 3 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?