Kino4ua.com
PG

Гарфілд

Рік:
Ор. назва:
Garfield
Країна:
США
Режисер:
Пітер Х’юітт
Тривалість:
01:20:06
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Гарфілд - це не просто кіт, це клубок рудого щастя, який прикрашає будинок Джона. Він дуже самозакоханий і егоїстичний, але таким і повинен бути кіт, якого спіймали на вулиці. Гарфілд вважає себе господарем будинку. Холодильник і диван - місця, де найчастіше можна знайти цього вгодованого котика. Він став популярний у всій Америці завдяки своїм оточенням і хоробрим вчинкам. Але сьогодні Гарфілд не в настрої вести бесіди. Джон приніс в будинок маленького цуценя, і тепер йому доведеться ділити свою територію з гавкаючим створенням. Гарфілд всіляко намагається позбутися від пса і вижити його з квартири, але коли щеня пропадає, то він починає по ньому сумувати. Кому спало на думку вкрасти простого не породистого щенятка? Це обов'язково потрібно з'ясувати нашому герою. ©Kino4ua Гарфілд 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Любомир
    Любомир
    29 грудня 2020 17:12
    + +2 -
    ФІЛЬМ ТОП Я ДИВИВСЯ 5 РАЗІВ ДЯКУЮ ЗА УКРАЇНСЬКИЙ ПЕРЕКЛАД