Kino4ua.com
PG

Гарфілд 2

Рік:
Ор. назва:
Garfield: A Tail of Two Kitties
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Тім Гілл
Тривалість:
01:25:48
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Є товстий кіт Гарфілд, який хоч і не «блакитних кровей», але живе він в повному достатку і купається в загальній увазі. А є кіт Принц, який проживає в королівській родині і не здогадуються, який цікавий світ ховається за межами шикарного маєтку. Обидва героя не знайомі один з одним, але неймовірно схожі, настільки, що якщо їх поміняти місцями, то можна не помітити підміни. Одного разу господар товстого кота відправляється разом зі своєю нареченою в Англію. Свого вихованця він тимчасово здає в притулок, але норовливий Гарфілд не збирається з цим миритися і збігає. Герой фільму «Гарфілд 2» поселяється в тому ж готелі, що і його господар. А в цей час у Принца з'являється злісний ворог - наближений до королеви замку, який хоче стати спадкоємцем. Але знатна дама залишає всі свої заощадження коханому котику, що призводить чоловіка в сказ. Він дізнається, що якщо кіт загине, то він зможе заволодіти всім станом. Так що лиходій, недовго думаючи, скидає кота в річку. Але Принцу вдається вибратися через каналізацію, і він весь брудний і змучений потрапляє на вулицю, де в цей момент гуляє господар Гарфілда. Той плутає його зі своїм справжнім вихованцем і забирає собі, а інший рудий нахаба продовжує розгулювати по лондонських околицях. ©Kino4ua Гарфілд 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?