Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Смертельна битва. Легенди. Помста Скорпіона / Мортал Комбат

Рік:
Ор. назва:
Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ітан Сполдінг
Тривалість:
01:20:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dzuski
Переклад:
Original English Оригінал
Безжальний найманець Ханзо Хасаші, будучи членом клану Ширай Рю, був убитий під час атаки угруповання, очолюваної самим Саб-Зіро. В обмін на вічну відданість могутньому чаклуну Куан Чи, Хасаші отримує шанс повернутися в світ живих, ставши Скорпіоном - втраченої душею, яка жадає помсти. У той час як Скорпіон готується до участі в престижному турнірі «Мортал Комбат» на острові Шан Цунга, лорд Райден збирає команду елітних бійців - шаоліньського ченця Лю Кана, офіцера спецназу Соню Блейд і актора Джонні Кейджа, покликаних врятувати світ від знищення. Щоб виконати складне завдання, героям належить зіткнутися в протистоянні з кращими воїнами, уникнути влаштованих Шан Цунгом пасток і навчитися діяти, як єдина команда ... ©Kino4ua Смертельна битва. Легенди. Помста Скорпіона / Мортал Комбат 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ведмідь
    18 січня 2021 00:49
    + 0 -
    Ну можу подивитись фільм, пише 404, оновлював, браузер Хром. Що може бути ще?
    1. 1hhh1
      19 січня 2021 00:02
      + 0 -
      опера топ, хром уже отстой
  2. Administration
    24 квітня 2020 20:17
    + +1 -
    Я просто вшоці, шановна адміністрація, ставте 18+, це не для дітей
    1. Kino4ua
      24 квітня 2020 21:13
      + +1 -
      Для цього ми і зробили рейтинг, можете побачити його у правому кутку. Там зараз рейтинг який забороняє забороняє перегляд особам до 16 років, можете побачити його праворуч від даних до фільму. Дякуємо що звернули увагу!