Kino4ua.com
PG

Льодовиковий період 3: Ера динозаврів

Рік:
Ор. назва:
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Карлос Салданьа, Майк Термейєр
Тривалість:
01:34:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Історія є продовженням серії мультфільмів про пригоди компанії доісторичних звірів. У фільмі «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів» Мамонти Еллі і Менні очікують поповнення, чим викликають у Сіда, їхнього друга-лінивця, бажання обзавестися сім'єю. Тому коли він знаходить в одній з печер три яйця, то не замислюючись забирає їх під своє заступництво. Вже на наступний день з них вилуплюється трійця маленьких динозавриків, які приймають Сіда за маму. Однак їх справжня мати - величезний тиранозавр - не змусила себе довго чекати. Виявивши зниклих дитинчат, вона збирається забрати їх з собою, але відділятися від лінивця малюки не хочуть, і тіраннозавру доводиться поцупити і його. Перелякані друзі в компанії шаблезубого тигра Дієго і двох опосумів починають операцію з порятунку Сіда з лап величезного монстра. Увійшовши в печеру, вони виявляють дивовижний світ, який вражає своєю мальовничістю - світу динозаврів. Ці не самі доброзичливі істоти нападають на героїв, але до них на допомогу приходить Бак - одноокий ласка. Він попереджає компанію, що на цій землі є куди страшніший і кровожерливий монстр - Баріоникс. Розповівши про небезпеки, які їм доведеться подолати заради порятунку Сіда, звір погоджується провести всю зграю до гнізда тиранозавра. Але чи зможуть вони врятувати друга і вижити в цьому загрозливому світі? ©Kino4ua Льодовиковий період 3: Ера динозаврів 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?