Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Божевільний професор

Рік:
Ор. назва:
The Nutty Professor
Країна:
США
Режисер:
Том Шедьяк
Тривалість:
01:35:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
З самого дитинства Шерман Кламп страждав від зайвої ваги, яка приносить йому чимало проблем. Ровесники висміювали Шермана, дорослі ставилися з поблажливістю, хлопці з баскетбольної команди відмовлялися приймати його до себе ... Пройшли роки, але головному герою кінокартини «Божевільний професор» так і не вдалося позбутися від порядком обридлих йому кілограмів. Дієти, тренування - він випробував все, але так і не домігся результатів. Особисте життя нещасного Клампа не складалося, глузування тривали, і навіть в колі родичів - таких же огрядних людей, як він сам - Шерман не відчував підтримки і розуміння, адже він був єдиним, хто мучився від комплексів з приводу ваги. Незабаром стало ясно, що схуднути традиційним способом йому не вдасться. А так як із-за зайвих кілограмів у Клампа було багато вільного часу - він не ходив на побачення, не грав у баскетбольній команді - з роками герой, який вирішив присвятити себе науці, домігся вражаючих результатів і став викладачем генетики в місцевому коледжі. Головною роботою всього його життя стали спрямовані на боротьбу з ожирінням дослідженнями, що проходять особливим методом - впливом на ДНК. Для цієї роботи вченого забезпечили розкішної лабораторією і сотнями піддослідних морських свинок. Одного разу життя вченого змінилася - в коледж «Уеллман», де він викладав багато років, прийшла нова співробітниця, приваблива викладачка хімії Карла Парті. Закохавшись в дівчину з першого погляду, Шерман вирішується на відчайдушний крок і приймає свій експериментальний апарат, випробуваний лише на морських свинках. Відтепер над професором тяжіють дві сутності: добродушний товстун, яким він завжди був, і накачаний нахабний мачо, що з'являється кожного разу після прийому ліків. Хто ж з них сподобається Карлі? ©Kino4ua Божевільний професор 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?