Kino4ua.com
NC-17

Чесний чоловік

Рік:
Ор. назва:
L'homme fidèle
Країна:
Франція
Режисер:
Луї Гаррель
Тривалість:
01:12:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Фільм «Чесний чоловік» знайомить нас зі співробітником ЗМІ Авелем. Будучи трохи апатичним журналістом, він не дуже зацікавлений в тому, щоб робити своє життя яскравішим. Однак доля зводить його з вдовою на ім'я Маріанна, а також молодшою сестрою її покійного чоловіка Євою. Багато років тому Авель зустрічався з Маріанною, проте вона кинула його через любов до іншого чоловіка, який був його найближчим другом. Це стало для нього сильним ударом.

Зібравшись разом, всі троє згадують моменти минулого. Однак в цьому Авеля починають хвилювати серйозні питання. Йому здається, що справжня природа смерті чоловіка Маріанни може бути не такою, якою вона була представлена навколишнім. Він хоче з'ясувати правду і тому піде на багато для досягнення своєї мети. І тому Авель зближується з Маріанною. Однак Єва, яка хотіла отримати Авеля ще з тих пір, як була маленькою дівчинкою, оголошує війну своєї кривдниці. Вона буде боротися за серце свого коханого.

Рекомендуємо подивитися фільм, щоб дізнатися, до чого призведе цей незвичайний любовний трикутник, в який потрапили головні герої. ©Kino4ua Чесний чоловік 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?