Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фатальна краса / Смертельна красуня

Рік:
Ор. назва:
Fatal Beauty
Країна:
США
Режисер:
Том Голланд
Тривалість:
01:44:39
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Комедійний бойовик «Фатальна краса / Смертельна красуня» розповідає про небезпечні і захоплюючі пригоди співробітниці поліції відділу по боротьбі з наркотиками Лос-Анджелеса, Ріти Різоллі. Відважна і мужня Рита вибрала собі не жіночу професію, і робить свою справу відмінно, повністю віддаючись роботі.

Коли на вулицях міста з'явився новий смертельний наркотик під назвою «Фатальна красуня», Рита береться за розслідування справи. Практично в поодинці вона веде пошуки банди наркоторговців, що випустили на вулиці Лос-Анджелеса браковану партію, що веде до низки дуже небезпечних ситуацій, що несуть загрозу здоров'ю та життю жінки-поліцейського. ©Kino4ua Фатальна краса / Смертельна красуня 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    30 листопада 2022 17:22
    + 0 -
    Добре звучить українською!Один раз переглянути.7 балів.