Kino4ua.com
PG

Марлі та я 2

Рік:
Ор. назва:
Marley & Me. The Puppy Years
Країна:
США
Режисер:
Майкл Даміан
Тривалість:
01:26:04
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У «Марлі та я 2» все змінилося. Найбільші зміни здійснилися в жанрі. Мелодраму замінила комедія, що миттєво вказало на продукт з другорядної сировини. Схожих стрічок існує чимало і вже з них виділити для глядача щось барвисте і нове досить важко. Необхідно подивитися на біографію кіно з Деміаном, як відразу стане зрозуміло, що вони напевно, і не планували підривати сліпуче аудиторію, заробляючи оплески. Їм цілком було досить зробити звичайну і стандартну комедію, призначену для перегляду сім'єю, особливо з дітьми дошкільного віку. Прекрасні тварини - це вічно великий плюс картині, так як дітворі і багатьом дорослим дуже подобається поява смішних звірів у кіно. У цьому фільму все абсолютно аналогічно. ©Kino4ua Марлі та я 2 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?