Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вікінги

Рік:
Ор. назва:
Northmen - A Viking Saga
Країна:
Швейцарія, Німеччина, ПАР
Режисер:
Клаудіо Фах
Тривалість:
01:34:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Line-In
Перед нами історична кінострічка, в якій повноцінно відтворений побут минулого часу. З вражаючою точністю створені одіяння персонажів і їхня зброя. Причепитися неможливо - ми дійсно немов вирушимо на багато століть назад, коли по морю подорожували відважні вікінги. Один з таких загонів терпить крах, а коли їх викидає на берег, то вони приймають його за рідні землі. Ось тільки вони помилилися, адже герої знаходяться в Шотландії і щоб дістатися до Нормандії, їм потрібно виконати величезний шлях. Керує воїнами що вижили Асбьорн - головний вікінг, який не боїться вести військо по ворожих землях. І незважаючи на те, що герої ще не зустріли ворога, скоро все зміниться - місцевий правитель вже знає про непроханих гостей і він не радий їх візиту. Чи встигнуть герої дістатися до безпечного місця або все ж битимуться з армією ворога, яка чисельно їх перевершує? ©Kino4ua Вікінги 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?