Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Заздрість

Рік:
Ор. назва:
Envy
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
01:38:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ПАРАМАУНТ КАМЕДІ
"Чорна заздрість" (Envy) - фільм в жанрі комедія, створений спільно кінематографістами Австралії і США. Історія про двох кращих друзів Ніке і Тіма. Вони дружать з дитинства, працюють разом. І навіть живуть вони по-сусідству. У обох є сім'я і майже однакові машини. Все у них майже однаково, і їм це подобається. Міцна дружба, здавалося б. Але за збігом обставин, все трохи змінюється. Нік свого часу працював над своїми, здавалося б божевільними, ідеями. Тім тільки сміявся над другом. Однак незабаром ці проекти починають приносити реальний дохід. І тепер Тім не на жарт починає заздрити своєму близькому другові. Що станеться? Чи зруйнується їх дружба або ж вони знайдуть вихід із ситуації, яка склалася? Такі питання цікавлять глядача під час перегляду фільму. Хороша історія про взаємини двох людей, у яких в один момент виникли труднощі. Досить життєва і смішна кінострічка, повна кумедних моментів. Глядачеві не доведеться нудьгувати. ©Kino4ua Заздрість 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?