Kino4ua.com
R

Почати знову

Рік:
Ор. назва:
Begin Again
Країна:
США
Режисер:
Джон Карні
Тривалість:
01:44:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Раптова слава здатна розірвати найміцніші любовні узи. Саме така доля спіткала Дейва і Грету. Тільки що вони закінчили записувати саундтрек до популярного фільму. Дейва забирає на хвилі популярності, а Грета залишається абсолютно самотньою в чужому, незнайомому місті, де єдиний її знайомий - музикант Стів. Однак, саме він допоможе дівчині почати новий етап свого життя.
На одному конкурсі Стів переконує Грету виконати одну з її кращих пісень. Слізлива історія зачіпає за живе скандального режисера Дена, який і сам переживає не найкращий період життя - він залишився без роботи, пішов у запій і навіть думає покінчити життя самогубством! Незважаючи на свій стан, Ден відразу помічає в співачці величезний потенціал. Пісня зачіпає струни його душі, і він переконує дівчину ризикнути і створити сольний альбом.
Відтепер життя Грети починається з чистого аркуша. Їх тандем дарує світу дивовижні витвори. Ця музика поєднує серця героїв, і у них зав'язується бурхливий роман. ©Kino4ua Почати знову 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Орися
    Орися
    23 березня 2021 22:40
    + 0 -
    Класний фільм.Чудовий переклад.Супер!!!