Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американська афера / Афера по-американськи

Рік:
Ор. назва:
American Hustle
Країна:
США
Режисер:
Девід О. Расселл
Тривалість:
02:18:04
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Заснований на реальних подіях, сюжет кінокартини розповість нам історію п'яти основних персонажів про любов і зраду, заздрості і ревнощів, жадобі влади і грошей. О. Расселл показує нам своє бачення спецоперації ФБР Abscam 80-х років.
Стартує розслідування з роботи під прикриттям, щоб знайти торговця краденими товарами. Головні герої повинні приміряти ролі скупників крадених шедеврів для нечувано заможних колекціонерів Близького Сходу. Однак, операція починає набувати більш значних масштабів. Тепер вже у агентів з'являється можливість розкрити більш значущій злочин, а саме, корупцію на вищих рівнях.
Чи під силу нашим героям настільки нелегке завдання? Звичайно, але не поодинці. У гру вступають прекрасні спокусниці. Краса дружини і коханки Ірвінга грає на руку всім. Але так чи просто влаштувати спектакль для пропащого мафіозі? Одним словом, ця п'ятірка професіоналів покаже майстер - клас і то, як провернути реальну аферу по-американськи. ©Kino4ua Американська афера / Афера по-американськи 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?