Kino4ua.com
PG

Аероплан

Рік:
Ор. назва:
Airplane!
Країна:
США
Режисер:
Джим Абрахамс, Девід Цукер, Джеррі Цукер
Тривалість:
01:27:42
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Тед Страйкер повернувся з В'єтнаму морально пригніченим. По-перше, він мало не загинув на війні, по-друге, через його помилки померли всі бойові товариші, і, по-третє, тепер йому заборонено сідати за штурвал літака, що засмучує чоловіка найсильніше. Але коли герой пародійної комедії «Аероплан» повертається на батьківщину, його чекає ще один неприємний сюрприз - кохана Елейн пішла від нього. Розставання відбулося по її рішенню, але самого Теда це не влаштовує. Потай від дівчини він пробирається на борт літака, де вона працює стюардесою. Помітивши чоловіка, вона розуміє, що весь політ доведеться слухати його благання і відновити відносини. Але все виявляється набагато глобальніше: слухати голосіння занудного військового льотчика, який страждає від кохання і неможливості продовжити військову кар'єру, доводиться всім пасажирам. У цей момент кожен, хто знаходиться в літаку хотів, щоб Тед замовк. Загострення пристрастей росте, і пасажири не здогадуються, що пройде ще трохи часу, і всі вони опиняться під загрозою, усунути яку зможе лише обридлий Страйкер. ©Kino4ua Аероплан 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Добрий  вечір у мене були. Друзі.
    Добрий вечір у мене були. Друзі.
    14 вересня 2022 00:58
    + +1 -
     Але вони здрять літаки це. Майбутнє і гількоптери мої здрять ти навчитися літати це правда я вивчаю англійську мову я люблю допомагати людям їх засвоювати я багато книжок про авіацію цивільну читала і журнали і газети і почала їхати на велосипед о дужи швидко курутила ногами придала і руками тримала кирмо щоб не впускати і дивилася прямо на дорогу і плавати вчилася і бігати кроси 10 кругів без жодної зупинки і 1й1 кругі потому 12 кругів бігала  аби я не хворіла в в здоровила і хочу всі людям дякую я можу ходити пішки на відстані