Kino4ua.com
PG

Аероплан 2

Рік:
Ор. назва:
Airplane II: The Sequel
Країна:
США
Режисер:
Кен Фінклмен
Тривалість:
01:24:14
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На початку минулої частини пародійної комедії Тед Страйкер і уявити не міг, що знову сяде за штурвал літака. Під час війни у В'єтнамі він припустився прикрої помилки, що погубила багато життів, і заробив собі страх перед управлінням авіалайнерів. Але, опинившись в літаку, де його колишня кохана працювала стюардесою, чоловік був змушений згадати все, чому його вчили, щоб посадити повітряне судно в дуже непростих обставинах. Події фільму «Аероплан 2» переносять нас на кілька років вперед, розповідаючи про перший рейс з пасажирами, що прямував на Місяць. На цьому рейсі буде присутній знайомий глядачам герой, який знову опиниться в центрі неймовірно забавних подій. В середині польоту бортовий комп'ютер раптом почне працювати з перебоями. Потім з'ясується, що на шатлі перебуває терорист-смертник, а завершиться все тим фактом, що у персоналу закінчилася ... кава! В таких умовах зробити вдалу посадку зможе тільки колишній військовий льотчик, якого більше ніщо не лякає! ©Kino4ua Аероплан 2 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?