Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ніч на Землі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Night on Earth
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Пітер Фісон, Джо Харві, Ханна Хоар
Тривалість:
00:50:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Amanogawa
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ніч - це унікальний час. Вона відрізняється від дня не тільки відсутністю сонячного світла, але і тим, що відбувається навколо. Адже вночі, як і днем, на нашій планеті відбувається багато різних подій. Серіал Ніч на Землі / Night on Earth 2020 являє собою цілу серію захоплюючих епізодів, знятих за останнім словом техніки. Їх дія відбувається саме в нічний час в різних точках Землі. В процесі нічних зйомок авторами серіалу було використано безліч сучасної техніки, що дозволяє зберегти самі незначні деталі. Завдяки передовим технологіям (приховані камери, безпілотники) операторам вдалося отримати дуже цінні кадри. Головні дійові особи серіалу - природа, рослини, птахи і тварини. Їх нічне життя не менш цікаве, ніж денне. ©Kino4ua Ніч на Землі (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?