Kino4ua.com
PG-13

Гра Ендера

Рік:
Ор. назва:
Ender's Game
Країна:
США
Режисер:
Ґевін Гуд
Тривалість:
01:53:47
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Уряд спробували всі методи в боротьбі з інопланетними агресорами. Останньою спробою закінчити війну було створення унікальної школи для дітей, які пройдуть підготовку космічних офіцерів. У число майбутніх солдатів потрапляє юнак на ім'я Ендер. Він був єдиною дитиною в своїй багатодітній родині, який підходить для подібних завдань.

Полковник Графф відразу розглянув в підлітку талант. Він упевнений, що одного разу головний герой стане головним армії. Але для початку йому разом з іншими новобранцями слід пройти спеціальну підготовку.

Учні військової школи які вирізняються повинні виконати особливу місію. Їм необхідно перемогти в комп'ютерній грі, яка імітує справжню битву з інопланетянами. Ендера ставлять на чолі цієї операції. Решті ж слід точно виконувати всі його вказівки. Майбутні солдати серйозно поставилися до поставленої перед ними задачі.

Однак вони все одно розуміли, що просто грають в гру, а не беруть участі в реальній битві. Чи так це було насправді глядач зможе дізнатися, якщо захоче подивитися фантастичний фільм «Гра Ендера». ©Kino4ua Гра Ендера 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?