Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Formula 1: Жени, щоб вижити (1, 2, 3, 4, 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Formula 1: Drive to Survive
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Роберт Форд, Джеймс Грей-Риз, Пол Мартін
Тривалість:
00:35:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Postmodern
Переклад:
Російською - Оригінал
«Формула 1» - це найпрестіжніші гонки у всьому світі, за якими спостерігають Глядачі з усієї планети. Коли дивишся за ЦІМ з трибуни або на екрані телевізора, может здати, что хлопці на трасі просто розважаються, ганяючі на своих крутих болідах. Однако насправді професія гонщика Неймовірно доладна. Професійні спортсмени рокамі відточують свою майстерність водіння и вміння максимально Рівно І ШВИДКО проходити повороти на трасі. Важліву роль у перемозі грає и команда, яка працює разом з гонщиком. Аджея во время їзди на Великій швідкості автомобіль потребує регулярних піт-стопах, коли обов'язково змінюються покришки автомобіля и проводитися дозаправка. Чим швідше буде здійснюватіся цею процес, тім швідше гонщик доїде до фінішу. Если ти давно цікавівся гонками и змагання «Формула 1» - документальний фільм «Формула 1: Ганяті, щоб Вижити» розповість тобі все найцікавіше про спортсменів и машинах. Ті дізнаєшся, як конструюються Боліди, як спортсмени готуються до змагань, а такоже почуєш справжні історії головного переможців перегонів, Які назавжди увійшлі в Історію. ©Kino4ua Formula 1: Жени, щоб вижити (1, 2, 3, 4, 5 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?