Kino4ua.com
R

Сірано. Встигнути до прем'єри

Рік:
Ор. назва:
Edmond
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Алексіс Міхалік
Тривалість:
01:52:16
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Зимовий Париж, 1897 рік. Блиснувши письменницьким талантом в декількох постановках, молодий драматург Едмон Ростан стикається з творчою кризою, гострою нестачею фінансових коштів і сімейними негараздами. До 30 років чоловік мріяв про славу сатирика і головних сценах країни, але все, що у нього зараз є, - сварлива дружина, двоє голодних дітей, порожні аркуші паперу і відсутність натхнення. Минуле цікавить Едмона все менше, сьогодення здається йому нестерпним, а майбутнє малюється самими похмурими тонами. У розпачі чоловік знаходить можливість знову знайти джерело ідей. Герой фільму «Сірано. Встигнути до прем'єри» обіцяє закутковому театру підготувати сміховинну п'єсу, що врятує його колектив від цілковитого краху. Власник театру сподівається на талант Ростана, обіцяючи йому щедру грошову винагороду в разі успіху. Патрон призначає дату прем'єри, а Едмон озвучує назву шедевра. Промовчавши, що з матеріалу у нього є всього кілька букв, драматург сподівається за місяць написати кращий в своєму житті твір. Примарна надія на успіх стрімко зникає через примхливих актрис, любовних афер друга і вимог антрепренерів. Допомогти Едмону здатне лише диво. ©Kino4ua Сірано. Встигнути до прем'єри 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?