Kino4ua.com
HD 720p
R

Мачете

Рік:
Ор. назва:
Machete
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес, Ітан Манікіс
Тривалість:
01:44:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Гарячий мексиканець славиться своїм суворим характером, він професійний убивця. Йому по плечу абсолютно все, йому можна довірити будь-яке нездійсненне завдання. За солідний гонорар Мачете дають чергове замовлення. Героєві належить прибрати одного сенатора. Однак через старань і інтриг Бута Мачете отримує вогнепальне поранення. Бут порахував його за простака, але Мачете не звик прощати такі помилки своїх кривдників. Він хоче помститися нахабі, навчивши його виконувати обіцянки. Бут навіть не уявляє, на кого він нарвався! Мачете зі своїми не менш агресивними і сильними друзями починає боротьбу. З цими хлопцями краще не жартувати, вони дуже небезпечні, якщо не сказати більше. Ці головорізи не зупиняться перед лицем небезпеки, вони знесуть все і всіх на своєму шляху. Скільки літрів крові виявиться на рахунку цієї банди? Скільки життів вони заберуть, поки вони не досягнуть справедливості? Ці люди звикли вбивати, тепер Буту доведеться несолодко ... ©Kino4ua Мачете 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?