Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тепло наших тіл

Рік:
Ор. назва:
Warm Bodies
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джонатан Лівайн
Тривалість:
01:37:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Світ почала вражати чума. Одного разу настав страшний день, коли небіжчики почали бродити по світу, а звичайних людей щодня ставало менше. Все через те, що зомбі пожирали людський мозок, і тому відбувалося скорочення людської раси. Але настав такий момент, коли все почало змінюватися. Одного разу зомбі на ім'я Р зустрів прекрасну дівчину. Її звали Джулі. За ідеєю, він повинен був знищити її, як і інших. Але вона здалася йому справжньою богинею. Зомбі вирішив врятувати дівчину. Після цього за ними почали полювати скелети, а також інші небіжчики, які вирішили, що мозок Джулі буде дуже апетитним для них. Але Р не кине Джулі в біді, адже він дізнався, що таке справжня дружба, і, найголовніше, любов. Попереду у героїв буде безліч випробувань, але Джулі ще не знає про те, що вона сама знайшла спосіб припинити вічну війну.

Ця історія нікого не залишить осторонь, хоч можливо таке зомбі-кохання висвітлюється іменно так, то режисер стрічки усім показує так щоб інші зрозуміли, що які би оюди не були, щоб ми любили один одного і турбувались, що нам ніякої війни не потрібно. Навіть коли дівчина помітила в Ері що він такий як інші зомбаки, вона відчула його кохання до неї. ©Kino4ua Тепло наших тіл 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?