Kino4ua.com
PG-13

Приборкання норовливого / Приборкання непокірного

Рік:
Ор. назва:
Il bisbetico domato
Країна:
Італія
Режисер:
Франко Кастелано, Джузеппе Моччіа
Тривалість:
01:46:54
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Норовливість Лізи Сільвестрі приборкати ще нікому не вдавалося, сама ж вона з легкістю домагалася задуманого і підкорювала чоловіків. Красуня, модниця і багачка, вона пропалює життя, з'являючись на тусовках розгортаючи на розкішному кабріолеті. Саме він і підвів господиню - зламався неподалік від ферми сварливого фермера-холостяка на ім'я Еліа, а тут ще проливний дощ ... Словом, потрібна допомога і нічліг, але шкідливий фермер терпіти не може жінок і ні за які скарби світу не має наміру впускати дівчину в свою хату. Залишатися б Лізі мокнути на вулиці, якби не домробітниця яка заступилася за неї, і яка потай має надію, що красуня спокусить впертого, і той, нарешті, одружіться ... Хочеш жити в чужому домі - живи за його законами, і в очікуванні запасних частин для машини Ліза змушена виконувати зовсім незвичні для неї завдання. Вона працює в полі, на виноробні і на оборі, а ввечері, коли крім бажання лягти і померти, у неї нічого не залишається, невгамовний Еліа тягне її на сільські танцюльки. Ні така Ліза, щоб працювати за вказівкою: її покірність удавана, скарги лицемірні, як і скандали. Дівчина прикидається то фуріей, то бідною овечкою, щоб знайти слабке місце в обороні фермера. Приборкання норовливого Еліа стає її основною метою, і вона постійно відкладає свій від'їзд ... ©Kino4ua Приборкання норовливого / Приборкання непокірного 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?