Kino4ua.com
PG-13

Буркотун

Рік:
Ор. назва:
Il burbero
Країна:
Італія
Режисер:
Франко Кастеллано, Джузеппе Моччіа
Тривалість:
01:44:54
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головною героїнею італійського комедійного фільму «Буркотун» є дівчина на ім'я Мері, яка працює в одному з ресторанів Нью-Йорка. Обставини складаються таким чином, що їй доводиться терміново летіти до Флоренції, де її чекає чоловік Джуліо. Якщо вірити його словам, то він провернув якусь грандіозну справу, тому тепер вони шалено багаті. Однак Мері насправді не знає, що сталося і як він розбагатів. Але вона хоче це скоріше дізнатися.

Коли героїня приїжджає в аеропорт, то її чекає величезне розчарування через те, що на всі найближчі рейси вже розкуплені квитки. Але доля посилає їй другий шанс в особі адвоката на ім'я Тіто, який регулярно купує два квитки, тим самим захищаючи себе від сусідів, яких він терпіти не може. Йому не вдається встояти перед проханням чарівною красуні, тому він продає їй один зі своїх квитків. Але в цей же самий час він випадково забирає валізу своєї нової знайомої, а вона отримує його речі. З цього моменту їх чекає дивовижна і незвичайна пригода. ©Kino4ua Буркотун 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?