Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів

Рік:
Ор. назва:
A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors
Країна:
США
Режисер:
Чак Рассел
Тривалість:
01:36:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Безтурботна Крістін Паркер вже давно бачить уві сні кошмари. Кожен раз, коли дівчина засинає, їй сниться старий будинок, який вона давно покинула. Героїня бачить занедбаний будинок на вулиці В'язів, і кожен раз юну особу переслідує справжній жах - маніяк з обпаленим обличчям на ім'я Фредді Крюгер. Злочинець завжди вибирає підлітків як жертв, тепер починається переслідування Крістін. Фредді Крюгер в кожному сні з'являється до дівчині, лякає і постійно ставить найвитонченіші пастки, щоб нарешті зловити її. Згодом Крістін розуміє, що маніяк сниться занадто часто, і небезпека може бути цілком реальною. Назва фільму ідеально описує ситуацію, в яку потрапила молода Крістін. Вона розуміє, що страшні сни приходять не з проста. Почуття страху особливо посилюється, коли відкривши очі, вона побачила себе перед дзеркалом, тримаючи в руках закривавлену бритву. Мати дівчинки сумнівається в правдоподібності оповідань дочки і вирішує відправити її в психіатричну клініку. Але саме в лікарні починається основний жах! Клініка не рятує, а тільки погіршує ситуацію навколо Крістін. Дівчина розуміє, що загроза нависла і над іншими підлітками, але й гадки не має, як з цим впоратися. Заляканим підліткам допомагає Ненсі Томпсон, яка одного разу змогла піти від Фредді Крюгера. Але історія Крістін унікальна, а значить методи боротьби повинні бути нестандартні.


Кошмар на вулиці В'язів 3: Воїни сну – чергова жахлива історія про Фредді Крюгера, монстра у смугастому светрі, який не дає спокійно спати нормальним людям, особливо молодим. Тепер він став ще сильнішим і могутнішим, оскільки встиг підживитися дитячими душами, але зупинятись він не збирається. Цього разу він завітає до психіатричної клініки, де на лікуванні знаходиться сім «об’єктів», за якими він пильно спостерігає, вичікуючи моменту, щоб зненацька їх захопити. Молоді люди починають гинути, а виглядає це так, ніби вони покінчили з життям. Але так можуть думати ті, хто не знає, що ці смерті – витівки Крюгера. А зрозуміти справжню причину усього того жаху, який відбувається у лікарні, зможе лише Ненсі Томпсон, яка й сама колись зустрічалась з Фредді, але вижила. Дівчина якраз повернулась у місто, щоб пройти лікарську практику… ©Kino4ua Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?