Kino4ua.com
R

Сліпа удача / Ва-банк

Рік:
Ор. назва:
Runner Runner
Країна:
США
Режисер:
Бред Фурмен
Тривалість:
01:31:31
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Це фільм про самого звичайного студента, який навчався в університеті Прінстон. Але, як усім відомо, навчання в університеті варто далеко не малих грошей. До того ж, у молодої людини є дуже великий порок, він має пристрасть до азартних ігор. Саме ця залежність змушує його добувати гроші на оплату навчання на спеціальних ігрових сайтах. Звичайно ж, герою не поталанить і він залишається без єдиного цента. Але хлопець починає підозрювати, що з цим сайтом щось не так, що його власник - шахрай. Тому герой вирішується поїхати в Коста-Ріку, щоб знайти господаря грального сайту і вивести його на чисту воду. Але, відшукавши власника, молода людина не зможе виконати те, за чим приїхав. Його плани круто змінюються, між ним і гральним бізнесменом зав'язується дружба, а самі вони стають партнерами. Але подібний бізнес - штука небезпечна. Тут не варто беззастережно усьому довіряти. ©Kino4ua Сліпа удача / Ва-банк 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?