Kino4ua.com
R

Запалювання

Рік:
Ор. назва:
Combustión
Країна:
Іспанія
Режисер:
Даніель Кальпарсоро
Тривалість:
01:43:37
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головні герої фільму «Запалювання» - пара молодих людей. Дівчина Арі і хлопець Навас. Разом вони ідеальні шахраї. Хлопці прокручують афери і грабують людей. Це їхній основний заробіток на життя. І в такій справі не може бути ніяких почуттів і емоцій. Тільки холодний розум. У такому виді діяльності їх ролі розподілені чітко: Арі зустрічає чоловіків з товстим гаманцем, спокушає їх і робить все, щоб роззяви закохалися в неї; Навас же просто їх грабує. Чоловіки, які відчувають почуття до фатальної красуні абсолютно нічого не підозрюють, таким чином Навас все виконує швидко і грунтовно. У житті аферистів з'являється молодий чоловік на ім'я Мікель, з яким Арі знайомиться на заручини цього самого хлопця. Мікель - красень, закоханий в свою чарівну дівчину Джулію, яка займається своїм ювелірним магазином. Його дівчина отримала від своїх батьків в спадок. Пара щаслива, вони вирішують, що пора робити наступний крок. Тому на порядку денному їх весілля. Але от невдача, Мікель знайомиться з Арі, який обожнює швидкість і небезпечні ігри, до того ж вона бере участь в незаконних перегонах на машинах. Вона за стандартним планом зачаровує хлопця. Він не в силах стримуватися, його тягне до неї все сильніше і сильніше з кожним днем. У підсумку, він кидає свою кохану Джулію і йде до нової знайомої. ©Kino4ua Запалювання 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?