Kino4ua.com
R

Волоцюга / Ровер / Бродяга

Рік:
Ор. назва:
The Rover
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Девід Мішо
Тривалість:
01:42:51
Переклад:
Українська мова Остап Карвацький | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кінокартина розповідає про безрадісне майбутнє. Головні герої фільму шукають пригод і вирішують відправитися в австралійську пустелю, щоб стати частиною дикої природи і відвідати діючі в минулому шахти. Події відбуваються в не найкращий для країни час. Повністю руйнується фінансова система, і держава практично розвалюється. У цій плутанині з'являються численні злочинні зграї, боротися з якими просто нікому. З такою зграєю "пощастило" зустрітися героям фільму. Втративши машини, чоловіки залишаються в суворих умовах пустелі без можливості пересування. Герої приймають рішення знайти бандитів, і не тільки повернути свою машину, але і покарати злочинців. Вони вирішують знищити банду. Цим рішенням чоловіки втягують себе в інтриги, погоні й жорстокі бійки. Але ці перешкоди не зможуть зупинити їх на шляху до задуманого. Заради власного щастя і благополуччя країни, герої повинні все подолати. ©Kino4ua Волоцюга / Ровер / Бродяга 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?