Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Маленькі Таємниці (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Küçük Sirlar
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
А. Танер Ельхан, Керем Чакіроглу
Тривалість:
01:30:00
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Одноголосий
Серіал знятий за мотивами американського серіалу "Gossip Girl" (Пліткарка). "Маленькі таємниці" - це історія багатьох сімей Стамбула і їхніх дітей. Це серіал про золоту молодь, їх розкішне і гламурне, але дуже непросте життя, про павутину їх взаємовідносин, ну і звичайно про любов, яка у кожного своя, різна. Історія Четіна і Айшегюль - це історія любові-вогню, любові-пристрасті, що спалює все на своєму шляху. Вони були закохані одне в одного з дитинства, хоча росли як брат і сестра. Ну а в період дорослішання їх шляхи розійшлися ... трохи. Чет почав ганятися за кожною спідницею, Айше не могла залишити байдужим жодного чоловіка. Але вони завжди були один для одного найголовнішим, найбажанішим, найбільш забороненим плодом. У Чета взагалі можна сказати немає ні вад, ні недоліків, ні слабкостей. Крім однієї - його зведеної сестрички, яка єдина вміє витягнути темну сторону Чета назовні. Змусити грати, змусити мстити ... В іншому Чет просто чудо: сильний, мужній, шалено красивий, добрий, чуйний. І ще одна героїня серіалу Су - дівчинка з пристойної сім'ї, сама блискуча, найбажаніша дівчина свого кола. Вона - об'єкт обожнювання всіх юнаків, про неї говорять, її наслідують, і звичайно ж, її ненавидять, і їй заздрять ... ©Kino4ua Маленькі Таємниці (1, 2 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?