Kino4ua.com
PG-13

Біжи, товстун, біжи

Рік:
Ор. назва:
Run Fatboy Run
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Девід Швіммер
Тривалість:
01:40:14
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Заради коханої жінки можна піти на багато що. Ось і Деніс Дойл вирішив повернути свою любов, вразивши її спортивними результатами. Колись Деніс і Ліббі були дуже щасливі разом. Вони готувалися до весілля, але в останній момент безвідповідальний і ненадійний хлопець злякався. Через пару років в ньому заграли страшні ревнощі до колишньої дівчини, яка почала зустрічатися з Уітом, який ніби зійшов зі сторінок глянцевих видань. Він гарний і сильний, крім того, Віт збирається в черговий раз виграти щорічний лондонський забіг на довгу дистанцію. Деніс вирішує, що перше місце в забігу стане єдиним шансом повернути Ліббі. Герой починає серйозну підготовку до змагань. Правда, до цього хлопець ніколи не займався спортом, якщо не брати до уваги «забіги» за пивом в найближчий магазин. Чи вдасться Деніс повернути свою кохану? ©Kino4ua Біжи, товстун, біжи 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?