Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Нарко (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Narcos
Країна:
США, Колумбія, Мексика
Режисер:
Карло Бернард, Кріс Бренкето
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm
Наркотики - це безумовне зло. Втім, знаменитий колумбійський наркобарон Пабло Ескобар так не вважає. Ще в дитинстві він пізнав, що таке голод і нужда, і тепер має намір взяти реванш. Будучи зовсім юним, герой промишляв крадіжками і викраденням машин, але вже тоді він відчував у собі покликання до чогось більшого. Пабло вважався одним з найвпливовіших і знаменитих злочинців в своєму місті, коли його увагу привернула торгівля наркотиками. У Колумбії росте безліч кокаїнових кущів, тому жорстокий мафіозі зрозумів, що збут дурманного зілля - прекрасна можливість розбагатіти і створити своє власне потужне кримінальне угруповання.
Спочатку Ескобар просто поставляв наркотики в США, але з часом він і його люди витіснили практично всіх інших постачальників і перекупників з місцевого ринку, заробляючи при цьому величезні гроші. Ряди наркоманів постійно поповнюються, що обіцяє продавцям кокаїну величезний прибуток. У 80-ті роки банда Пабло практично повністю контролювала оборот наркотиків на американських вулицях. Усі конкуренти безжально знищуються, причому злочинці не зупиняються навіть перед самими кривавими і жорстокими вбивствами, в тому числі колишніх соратників. Але на шляху Ескобара встає безстрашний співробітник УБН Стів Мерфі. Імперія зла, створена наркобароном, здається майже невразливою. Але Стів готовий ризикнути і спробувати зруйнувати її ... ©Kino4ua Нарко (1, 2, 3 сезон) 2015 – 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?