Kino4ua.com
HD 720p
R

Смерть взимку

Рік:
Ор. назва:
Dead of Winter
Країна:
США
Режисер:
Артур Пенн
Тривалість:
01:40:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Невдала акторка Кеті МакГоверн живе в тісній квартирі зі своїм чоловіком-фотографом Робом Суїні та молодшим братом Роландом, який навчається в коледжі. Напередодні Нового року, зіткнувшись із фінансовими труднощами, вона готова взятися за будь-яку роботу і погоджується на несподівану пропозицію: зіграти в незалежному фільмі замість якоїсь Джулі Роуз, яка отримала нервовий зрив під час зйомок. У снігову хуртовину актриса вирушає у віддалений особняк, що належить загадковому доктору Джозефу Льюїсу, прикутому до інвалідного крісла, але замість того, щоб вживатися в роль для кіно, вона має стати жертвою реального трилера, що розгорнувся далеко від цивілізації. ©Kino4ua Смерть взимку 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?