Kino4ua.com
PG-13

Кохання проти долі

Рік:
Ор. назва:
Kaderimin Yazildigi Gün
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Улас Інан Інач
Тривалість:
01:45:48
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий
Переклад:
Російською - Русский Дубляж
У центрі історії драматичного серіалу «Кохання проти долі» знаходиться заможна родина Йорюкхан. Вже багато років вони живуть в Антакьї і насолоджуються сонячною погодою, радіючи життю. Їм вдалося зробити значний стан завдяки продажу гранатів і всього, що з ними пов'язано. Кахрамана, син сімейства, одружений на прекрасній Дефне. Його мама, Киймет, вже давно просить свого сина подарувати їй онуків. Кахрамана б і радий виконати бажання матері, але проблема в тому, що у його коханої ніяк не виходить виносити дитину.

Ця проблема позначається не відносинах Дефне зі своїм чоловіком і його родиною. Поступово вона втрачає душевну рівновагу і впадає у відчай. Киймет, спостерігаючи за цією ситуацією, вирішує залагодити проблему і починає пошуки сурогатної матері. Незабаром вона знаходить Еліф, молоду дівчину з бідної сім'ї. Відчуваючи потребу в грошових коштах, вона знаходиться в скрутному становищі. Ситуація ускладнюється ще більше в той момент, коли її мама опиняється у в'язниці, залишивши її і молодшу сестру без засобів до існування. Тепер вона готова на все, щоб забезпечити себе і сестру. ©Kino4ua Кохання проти долі 2014-2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анонім
    Анонім
    14 червня 2020 19:45
    + 0 -
    Відео не працює з 1 сезону 5 серії. Негайно виправить цю помилку!