Kino4ua.com
R

П'ятниця 13

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th
Країна:
США
Режисер:
Шон С. Каннінгем
Тривалість:
01:35:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Картина "П'ятниця 13-е" (Friday the 13th) стала першопрохідцем в жанрі слешер поряд з такими знаменитими стрічками як «Техаська різанина бензопилою» і «Кошмар на вулиці В'язів». Зараз подібні фільми вже далеко не оригінальні і лише ледачий режисер жахів не зняв подібний «шедевр». Однак дана картина хороша, і не тільки тим, що вона стала унікальною свого часу, а й особливою атмосферною. Картина починає радувати глядачів, тільки-но з'являються титри. Відразу стає зрозуміло, що крові і вбивств тут буде більш ніж достатньо. Сюжет досить простий, але в цьому-то і суть: у щойно відкритому літньому таборі, куди прибуває група молодих вожатих, заводиться серійний маніяк. Звісно, вижити вдасться небагатьом, а може і зовсім нікому ...
Вражає, наскільки добре впоралися зі своїми ролями Едрієнн Кінг і Бетсі Палмер. Скільки живих емоцій, скільки природності, ніякої награності - цим акторам дійсно віриш. Порадує любителів мистецтва і якісна робота знаменитого майстра спецефектів Тома Савіні. Саундтрек серіалу, написаний композитором Гаррі Манфредини гарантовано змусить глядача покритися мурашками. ©Kino4ua П'ятниця 13 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?